pondělí 4. července 2016

Hrad do dětského pokoje - Children's castle bed

Toto je můj dlouhodobý projekt, který jsem vyráběl vždy večer po práci, sobotách a nemohl se dočkat až uvidím reakci našich chlapečků. Ti jsou samozřejmně nadšení a už od nás pár dětí odcházelo v pláči, že chtějí mít taky doma takový hrad. 
Hradu jestě chybí lezecké úchyty na kamennou stěnu,po které se bude dát lézt nahoru na ochoz. Ještě je nemam koupené popř. vyrobené. Červená zábrana na boku spodního lůžka je posuvná a dá se zasunout za hradní stěnu aby nepřekážela. Musel jsem ji tam dodělat, protože Maxík spadl na zem hned první noc co tam spal sám. - Hrozně cestuje a 140cm mu bylo málo! 
Spodní lůžko má rozměr 140x200cm a horní 90x200cm. skluzavka je dlouhá 2,3m a jezdím po ni i já - je to "fičák". Rámy jsou ze zbytků KVH co jsem měl ze stavby domu uložené v garáži a hrad je z 21mm a 18mm březové překližky. Povrchovka je směs olejů- balzám na dřevo. A barva je Denas s atestem na dětský nábytek a hračky - výborně se mi sní pracovalo.


2 komentáře:


  1. Dobrý den, pane Kisko,

    narazila jsem na Váš blog a potěšilo mě Vaše nadšení a přístup k realizaci dřevostavby. Jsem redaktorka a pro časopis Dřevo&Stavby připravuji článek o stavbě svépomocí. Nechtěl byste dát dohromady pár řádků, které by shrnovaly Vaši zkušenost (stačí opravdu pár vět)? Připojila bych je jako cenný pohled z druhé strany.

    Budu vděčná za odpověď obratem.

    Děkuji a přeji pěkný večer.
    S pozdravem, Lucie Němcová

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přidávám svůj kontakt, kdyby Vás tato možnost zaujala :)

      l.nemcova@provobis.cz

      Vymazat