neděle 16. února 2014

Nové zaměstnáni - KONdesign

Milí čtenáři, od 1.1. 2014 jsem se stal oficiálním zaměstnancem mladé rozvíjející se firmy s názvem :

http://www.kondesign.cz/index.html


Od kolaudace našeho domu jsem se začal podílet na projektech firmy a za tu dobu jsem vyrobil řadu výrobků, které bych rád prezentoval i zde na blogu PEkne TRuhlarstvi. V současné době tvoří náš výrobní tým 4 lidé. Majitelem firmy je pan Ondřej Kolečkář, který pracuje na manažerské pozici a mimo manažerských povinnosti stíhá také zajišťovat podklady pro výrobu (kusovníky) má na starosti zásobování, zaměřování u zákazníků, logistiku hotových výrobků a spoustu dalších věci.
V současné době jsme schopni uspokojit prakticky jakékoliv požadavky zákazníka v oblasti kompletní realizace interiéru i výrobků do exteriéru. To vše podle našeho motta: 
DESIGN NEJEN PRO NÁROČNÉ! 
Jakýkoliv atypický požadavek se pro nás stává výzvou, kterou se vždy snažíme splnit ke spokojenosti zákazníka.
Ve výrobním procesu pracujeme v týmu 3 pracovníků. Všichni jsme vyučení v oboru a máme několikaletou praxi ve výrobě a montáži nábytku. Do mého příchodu do firmy se KONdesign zaměřoval primárně na výrobky z velkoplošných materiálů v té nejvyšší kvalitě a designu. Já jelikož dávám přednost práci s masivním dřevem jsem byl přijat jako "specialista na masiv" a doplnil tak chybějící článek do výrobního portfolia firmy. Práce pro KONdesign mi díky pestrosti a originálním výrobkům hodně připomíná moji práci co jsem dělal v anglii a proto mě práce hodně baví a věřím, že v naší firmě KONdesign dokážu vyrobit hodně pěkných výrobků. Milí čtenáři, jestiže se vám moje práce publikována na blogu líbí, neváhejte oslovit KONdesign s Vaší poptávkou.
Odkaz na firemní stránky: http://www.kondesign.cz/index.html
Ukázka práce naší firmy: 
 
klenotnictvi

Žádné komentáře:

Okomentovat